We gaan voor kwaliteit en daarom houden we ons assortiment klein en overzichtelijk
Biologisch brood en banket van hét Bakkerscafé
Hét Bakkerscafé is SKAL gecertificeerd





Kijk in onze open bakkerij en zie dat het deeg met veel plezier meermalen gekneed wordt, lang mag rusten, rijzen en knapperig wordt afgebakken. We gaan voor kwaliteit en daarom houden we ons assortiment klein en overzichtelijk.
Het vaste assortiment wordt gevuld met broden als meergranen, desem wit en tarwe, speltbrood, maïs en zonnepit/lijnzaad. Elke week bieden onze bakkerswinkels speciaalbroden van graansoorten als bijvoorbeeld haver en gierst, speciale desembroden, gevuld brood of biologische ontbijtkoek.
Het brood en banket van Bakkerscafé staat elke dag op tafel bij buurtgenoten en gasten van onze lunchrooms in dé Bakkerij en Brood op de plank. Ons brood vindt zijn weg door Nijmegen met behulp van onze koeriers, die zeven dagen per week op de fiets of met rolstoel bezorgen.
Bij de gebaksvitrine en de winkelschappen kunt u zich verlekkeren aan grootmoeders appeltaart, onze befaamde omfietschocoladetaart, cheesecake en koekjes van eigen deeg.

Ons biologisch brood en banket wordt geserveerd in tal van restaurants en lunchrooms in de binnenstad van Nijmegen en ook op menig kantoor wordt de teamlunch gevierd met ons brood.
Afnemers van hét Bakkerscafé





























































